Zoeken

Lokaal Blauw

Lokaal Blauw
Lokaal Blauw de conceptstore van SLEM:

De nadruk van het concept ligt op het creëren van een platform voor ontmoeting tussen makers en geïnteresseerden in schoen en leder. Met als doel een broedplaats te zijn voor talent binnen deze sector. Door middel van workshops en productpresentaties van lokale makers zullen bezoekers meegenomen worden in dit proces van schoen- en leerbewerking.
 
Creatief directeur van SLEM, Nicoline van Enter, benadrukt de opening van Lokaal Blauw als een kickstart voor de verdere ontwikkeling van Waalwijk als centrum voor schoenen en leder. “Met Lokaal Blauw zetten wij onze visie neer over de toekomst van retail in zijn algemeen en van schoenen en leder in het bijzonder. We verkopen unieke, hoogwaardige producten van lokale makers en ontwerpers, afkomstig uit de Langstraat en andere delen van Nederland en we maken ter plekke zelf ook producten. Hier komen traditionele ambachten en nieuwe technieken, zoals 3D printen, bij elkaar. Dit wordt gedaan door zowel jonge studenten van het Sint Lucas in Boxtel, als door vrijwilligers van het museum. Het is de bedoeling dat Lokaal Blauw de voortrekker is voor nog veel meer leuke pop-up stores en projecten in het centrum van Waalwijk.”
 
Over SLEM:
SLEM is een internationaal innovatie instituut voor de schoen- en lederindustrie met een consultancy- afdeling, een schoenmuseum en trainingsinstituut dat zowel fulltime als parttime programma’s aanbiedt op een professioneel niveau. SLEM staat bekend om haar toekomstgerichte en betekenisvolle bijdrage aan de sector.

Let op wij zijn geopend op: Vrijdag en Zaterdag van 12:00 uur tot 17:00 uur.

Grotestraat 245
Waalwijk
volg ons      
0416 757630        
www.slem.nl        
         

Sponsoren