Zoeken

Den Bolder sociaal cultureel centrum


 
Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder in Waspik is dé ontmoetingsplek waar iedereen uit Waspik en omgeving welkom is om deel te nemen aan o.a. hobbyactiviteiten, (pop/rock-)concerten, theatervoorstellingen, kinder- en jeugd activiteiten, filmvoorstellingen, cursussen en workshops. Wij zijn een organisatie waar enthousiaste medewerkers, vrijwilligers en stagiaires samenwerken om onze dienstverlening te blijven ontwikkelen en samen met plezier te zorgen voor onze gasten.

Het multifunctionele pand herbergt tevens de Bibliotheek, Mikz Peuterspeelzaal, het Kunstencentrum Waalwijk en Stichting Samen Top. Ook een groot aantal (belangen-)verenigingen, bedrijven en andere organisaties houden hun activiteiten in Den Bolder. Dit Sociaal Cultureel Centrum is groot geworden door haar vrijwilligers. Nog steeds draait nagenoeg de gehele organisatie op vrijwilligers. De grote kracht daarbij is dat vrijwilligers vaak al jong tijdens activiteiten in aanraking komen met Den Bolder en binnen korte tijd zelf als vrijwilliger functioneren. Onze organisatie kenmerkt zich door hoge betrokkenheid, enthousiasme en flexibiliteit. Wij blijven continu werken aan kwaliteit en klantgerichtheid en staan daarbij graag klaar voor u!

Het publiek dat Den Bolder bezoekt komt uit Waspik en verre omstreken en varieert in leeftijd van twee tot tachtig jaar. Er is altijd wel een evenement of cursus speciaal voor u. Voor meer informatie kunt u altijd terecht op onze website www.denbolder.nl of op onze Facebookpagina!

Sociaal Cultureel Centrum 
Den Bolder 
Schoolstraat 19 
5165 TR Waspik
tel: 0416 311346
mail: info@denbolder.nl
web: www.denbolder.nl
             
volg ons                
                 
                 
                 
                 
                 
                 
                 

 

Sponsoren