Zoeken

Atelier Winterdijk30b

Creatieve werkplek
Kleinkunsttheater, expositieruimte, ateliers
 
Atelier Winterdijk30b is een creatieve plek waar mensen elkaar inspireren en samen naar buiten kunnen treden.
Alles draait hier om ambachtelijk werk, kleinschaligheid, duurzaamheid en persoonlijkheid. Wat mensen hier maken en voor elkaar krijgen, heeft een ziel. Of het nu gaat om producten, kunst of optredens, workshops of lezingen, alles komt hier voort uit passie en gedrevenheid.
 
Regelmatig schuiven we alle stoelen en tafels opzij en maken we ruimte voor ons binnen- of buitenpodium, waarop kleine kwaliteitsvoorstellingen op het gebied van muziek, vertelkunst en theater worden gegeven.
We hebben een expositieruimte, voor wisselende tentoonstellingen.
Voor ‘Vrienden’ draaien we films, geen nieuwe populaire films, naar films die wij graag met jullie willen delen.
 
Ruimtes en podium zijn te gebruiken voor lezingen, presentaties en workshops.
We beschikken over licht en geluid.
 
Behalve aan het sfeervolle theatertje en de expositieruimte biedt Atelier Winterdijk30b momenteel onderdak aan een opleiding voor lijstenmakers, een lijstenmakerij en (papier)restauratieatelier, een art studio, brocanterie en een winkeltje voor tweedehands kwaliteit boeken en platen.
 
Verhuur
Zoek jij een (atelier)ruimte waar jij je creatief wilt ontwikkelen? Neem dan contact met ons op. Als jij bij ons past, creëren we graag samen met de jou mogelijkheden.
Wij denken daarbij aan mensen die zich bezig houden met het vervaardigen van meubels, mode, sieraden, accessoires, vintage, maar ook willen we plaats bieden aan bijvoorbeeld een verkooppunt voor een biologische groentewinkel of biologische bakker.
 
www.atelierwinterdijk30b.nl
info@atelierwinterdijk30b.nl
of Alfred van de Pas 06-22522504
volg onsSponsoren